EFMods Forum Archive
[Click here to go to EFMods.com]

My new computer

EFMods Forum Archive - Off Topic
Skipper
Commander

Posts: 905
Join Date: 17-03-2002
Posted at 9:39 pm, 30th November 2002
Yipeee got my new computer this is all i no what i got its

p4
2.8
wi XP
Audigy2 6.1 hehe there kewl

still got my old graphics card geforce3

bu when I come to play SFCIII and Combat Flight Sim III an error comes up saying

A debugger has been deteced unload the debugger and try again

any ideas what that means it works fine with HitmanII and BC there the 1s what i only treied with so for but its alot better then my last 1 hehe Grin
Get a Life Get Half Life2
FliX
Lt. Commander

Posts: 303
Join Date: 07-06-2002
Posted at 12:25 am, 1st December 2002
congrats

sorry im to drunk to say much more What ever!
Lieutenant Junior Grade

Chief Science Officer on the USS Serenity
FliX/mapper/flix_inc@hotmail.com

"man is only free under Equaly free men": M.Bakunin
Scooter
Morale Officer

Posts: 2898
Join Date: 08-05-2002
Posted at 12:40 am, 1st December 2002
Skipper said:
A debugger has been deteced unload the debugger and try again

I haven't come across that problem, but it might be that stupid error reporting feature in WinXP. I know you can turn it off, but I can't remember how.

Captain of the USS Serenity
Dogbert
Commander

Posts: 763
Join Date: 10-05-2002
Posted at 3:32 am, 1st December 2002
dunno your problem but that computer information sounds so much like that piece of shite buck a day computer thats in all their commercials. LOL! Na na!

Navigator - USS Serenity



Scooter
Morale Officer

Posts: 2898
Join Date: 08-05-2002
Posted at 5:33 am, 1st December 2002
Buck-a-Day doesn't have P4 2.8GHz yet. They're still dishing out the old processors. And they certainly don't have GeForce3 vid cards. Buck-a-Day is all stupid IBM parts inside.

Captain of the USS Serenity
Dogbert
Commander

Posts: 763
Join Date: 10-05-2002
Posted at 6:18 am, 1st December 2002
Actually i saw one today and i thought i saw Pentium 4 and stuff like that "in it"

Navigator - USS Serenity



Anonymous
Posted at 10:42 am, 1st December 2002
Still havent got the prob fixed but its got all the upto date things in what in the 3.0 1s the new chip things what in mine

but this 1 is cheaper because its a 2.8 instead of a 3.0
Skipper
Commander

Posts: 905
Join Date: 17-03-2002
Posted at 10:44 am, 1st December 2002
I for got to tick the automaticly sign me in button DOH
Get a Life Get Half Life2
FliX
Lt. Commander

Posts: 303
Join Date: 07-06-2002
Posted at 12:37 pm, 1st December 2002
LOL! lol
Lieutenant Junior Grade

Chief Science Officer on the USS Serenity
FliX/mapper/flix_inc@hotmail.com

"man is only free under Equaly free men": M.Bakunin
Skipper
Commander

Posts: 905
Join Date: 17-03-2002
Posted at 2:18 pm, 1st December 2002
well thats another game what does not work GTA3 but then again it didnt work when i had my old computer when i had XP installed but that was something to do with the graphic card running on XP i sorted that 1 out last time but this time i have not but now its realy begining to bug me Wah! Muhahaha
Get a Life Get Half Life2
Scooter
Morale Officer

Posts: 2898
Join Date: 08-05-2002
Posted at 3:07 pm, 1st December 2002
Now that problem I did have. The reason was that I had a stereo video driver installed. Apparently GTA3 doesn't like it when you have multiple monitors (which I don't but I had the driver for it installed) so I went to nVidia and downloaded the latest normal driver.

Captain of the USS Serenity
Skipper
Commander

Posts: 905
Join Date: 17-03-2002
Posted at 11:48 am, 2nd December 2002
hehe its working fine now just pressed some buttons here and there to turn off the warning signs.hehe and now its fine yipeeeeeeeeeeeeeeee
Get a Life Get Half Life2