EFMods Forum Archive
[Click here to go to EFMods.com]

SG4Real2 map Question

EFMods Forum Archive - General
Raiden1803
Ensign

Posts: 72
Join Date: 29-06-2002
Posted at 9:45 pm, 19th July 2002
Ok, I'b been wondering this for awhile. When I set the
/set com_hunkmegs 80 in the console, it keept going up a point. i finaly got it to i think /set com_hunkmegs 180. are the Hunkmegs Tied in with the Computers ram memory or something, or the game? Cuz i dont wanna jack my RAM memory, computers screwed enough as is Happy
carlos_technology
Commodore

Posts: 2443
Join Date: 14-04-2002
Posted at 9:56 pm, 19th July 2002
Raven2139a said:
Ok, I'b been wondering this for awhile. When I set the
/set com_hunkmegs 80 in the console, it keept going up a point. i finaly got it to i think /set com_hunkmegs 180. are the Hunkmegs Tied in with the Computers ram memory or something, or the game? Cuz i dont wanna jack my RAM memory, computers screwed enough as is Happy


use the command com_hunkmegs x (x is the ram amount) always set the hunkmegs to half the amount of ram you have.
com_hunkmegs is how much ram you want to use in the game up to the limit of how much ram you have

Captain of...
visit the Offical Irc channel #efmods on irc.quakenet.org
Scooter
Morale Officer

Posts: 2898
Join Date: 08-05-2002
Posted at 10:27 pm, 19th July 2002
I have mine set to 128 and it works good.

Captain of the USS Serenity
Raiden1803
Ensign

Posts: 72
Join Date: 29-06-2002
Posted at 3:21 am, 20th July 2002
ok. just wonderin Happy