EFMods Forum Archive
[Click here to go to EFMods.com]

Problems loading map in HoloMatch

EFMods Forum Archive - Mapping Help
brisck1
Posted at 9:16 pm, 15th April 2002
Up until recently everything was going fine until I suddenly started to reciving this error messeage out of the blue which now stops my level from loading in HM. The error says:

"RE_LoadWorldMap: maps/deadplanet.bsp not found"

Now I know that this file is in the baseef as I have checked and the map seems to load perfectly in single player..??

Can any1 help Ive tried everything I can think of but nothing seems to work!!

Rob
Dobberman
Fleet Admiral

Posts: 1998
Join Date: 29-12-2001
Posted at 9:57 pm, 15th April 2002
Have you tried typing this in the console?

sv_pure 0

It should work. Try it out and tell me what happens! Happy
No matter what I choose, no matter how much I buy, the ones I love will always be the ones who pay. Whatever life holds in store for me, I will never forget these words, "with great parents comes great reliability." This is my gift; their purse. Who am I? I'm Dobberman.
brisck1
Posted at 10:05 pm, 15th April 2002
I cant believe I didnt think of that!!!!!!

never mind its working now (after 3hrs of trying!)

cheers
Dobberman
Fleet Admiral

Posts: 1998
Join Date: 29-12-2001
Posted at 6:21 pm, 16th April 2002
No problem Wink I'm here to help! Happy
No matter what I choose, no matter how much I buy, the ones I love will always be the ones who pay. Whatever life holds in store for me, I will never forget these words, "with great parents comes great reliability." This is my gift; their purse. Who am I? I'm Dobberman.